Borduren

Borduren

Borduren

Borduren uitermate duurzaam

Solidair verzorgt professioneel al uw borduurwerk. Borduren doen wij niet alleen voor klanten in de regio Schagen, Alkmaar, Den-Helder en Hoorn, maar ook voor relaties uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Top apparatuur in combinatie met snelheid, ervaring en vakmanschap staat daar garant voor.

Borduren geeft uw kleding een chique uitstraling en is duurzaam. Ook op materialen die zich minder goed lenen om te bedrukken zoals fleece of bad textiel is borduren de oplossing. Wij borduren op aangeleverd textiel, maar zijn uitstekend in staat u kwalitatief goede  kleding of bad textiel tegen aantrekkelijke prijzen te leveren. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn de meeste artikelen van duurzaam katoen, bamboe of gerecycled polyester en hebben onze fabrikanten het Fair Wear label.

Offerte aanvragen

Borduren

Solidair beschikt over een zeer uitgebreide borduurmachine die logo’s tot wel 15 kleuren kan borduren. De gebruikte kwaliteis garens zijn van de Duitse fabrikant Madeira en voldoen aan Oekotex standaard 100 en verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren. Om te kunnen borduren dient er een borduurbestand gemaakt te worden die de machine kan lezen. Wij werken samen met een gespecialiseerd bedrijf die uw bestand(en) zo digitaliseert dat wij u het perfecte borduurwerk leveren.

Om een passende offerte toe te sturen hebben wij de volgende gegevens nodig: U levert ons het bestand aan van uw logo / afbeelding en aan en vervolgens zullen wij het logo beoordelen of het kwalitatief in orde is. Daarnaast vernemen wij graag in welke kleur(en) het geborduurd dient te worden, aantal artikelen, de grootte (breedte + hoogte) en als laatst de positie van het borduurwerk. Met deze informatie kunnen wij u voorzien van een passende offerte.