Kleding

Kleding

Tricorp werkkleding

Duurzame Kleding

Solidair levert nagenoeg alle kleding, denk hierbij aan bedrijfs-, promotionele en sport kleding. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom leveren wij voornamelijk kleding van duurzame materialen en  gemaakt zijn onder verantwoorde arbeidsomstandigheden. Keurmerken zoals GOTS, Oekotex, Fair Wear en Reach zien hierop toe.

Onderstaand treft u een aantal links naar de websites van onze fabrikanten aan. Als u hierop klikt kunt u rechtstreeks de websites van deze fabrikanten bezoeken. Maak een notitie van uw keuze/keuzes en laat het ons weten.

Door goede inkoop condities, kunnen wij tegen scherpe tarieven de kleding aan u leveren. De keuze qua kleding is enorm en daarom zijn wij er van overtuigd dat de juiste artikelen voorbij komen. Mocht u er zelf niet meer uitkomen door de enorme keuze, dan helpen wij u graag verder.

Offerte aanvragen

StanleyStella

Duurzame kleding, zoals t-shirts, poloshirts, sweaters, hoodies, overhemden voor zowel dames, heren als kinderen. Een prachtige uitgebreide collectie, met een fantastisch draagcomfort, moderne pasvorm, in heel veel schitterende kleuren. Gemaakt van duurzame materialen zoals organic cotton, linnen, tencel en onder toezicht van Fair Wear Foundation gemaakt. Ook onbedrukt prachtig en eigentijds.

Klik hier voor de Stanley/Stella collectie

Cottover

Hart voor duurzaamheid dat is waar CottoVer voor staat. Een geheel nieuw product met een Fairtrade label van organic katoen. Een overzichtelijk assortiment van onder andere t-shirts, poloshirts, sweaters, hoodies en meer. Keuze uit 14 verschillende kleuren en een medium fit pasvorm. Voor zowel jong als oud meer dan een prima keuze!

Klik hier voor de Cottover collectie

Tricorp

Tricorp

Werkkleding van prima kwaliteit, broeken, jassen, bodywarmers, high visibility kleding, maar ook t-shirts, poloshirts, fleece en sweaters. Gebruikte materialen zijn katoen, bamboe en polyester maar ook de versterkende vezels zoals cordura verlengen de levensduur en dragen zo bij aan duurzaamheid. De kleding wordt gemaakt onder toezicht van Fair Wear Foundation. Ook fraaie corporate kleding, zoals kostuums en shirts treft u in het assortiment van Tricorp aan.

Klik hier voor de Tricorp collectie

Adler kleding

Malfini

T-shirts en polo shirts. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en bij grotere aantallen werken we intensief v.w.b. het personaliseren samen met deze Tsjechische fabrikant.

Organic cotton t-shirts malfini

Klik hier voor de Malfini collectie

Chaud Devant

Horeca kleding zoals koksbuizen, broeken, schorten, sloven en dergelijke met een fijn draagcomfort. Keuze uit een lijn van biologisch katoen daar waar duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Ook zijn er de mogelijkheden om ecologische broeken, buizen, schorten en meer aan te schaffen. Een zeer compleet en betaalbaar assortiment.

Klik hier voor de Chaud Devant collectie

Overige fabrikanten

Voor een enorm divers compleet assortiment bedrijfskleding en accessoires vindt u ongetwijfeld uw keuze bij.

Klik hier voor de Portwest collectie

Daarnaast bieden wij ook de werkkleding lijn aan van ProJob. Een nieuwe betrouwbare kledingleverancier. Een uitgebreide collectie met kleding voor zowel dames als heren. Bekijk hieronder de collectie en maak uw keuze.

Klik hier voor de Projob collectie

Verder werken we graag samen met Continental, die de duurzame merken Continental, EarthPositive,  Salvage en Fairshare voert. Interessant is dat de Salvage collectie van Continental is gemaakt restafval. Zo wordt het snijverlies uit de productie van onze biologische katoenen kleding gebruikt om samen met gerecycled polyester nieuwe kleding te produceren.

Klik hier voor de Continental Clothing collectie

ID Identity een Deense fabrikant van uitstekende kwaliteit promotionele- en bedrijfskleding.

Klik hier voor de ID collectie

 

Buiten deze selectie hebben wij uitstekende relaties met de meeste fabrikanten zodat we ook andere kleding aantrekkelijk kunnen aanbieden. Voor en met u bepalen we graag de beste optie.

Duurzaam kleding bedrukken borduren