Kleding

Tricorp werkkleding

Duurzame Kleding

Solidair levert verschillende soorten kleding, denk hierbij aan bedrijfs-, werk, promotionele en sport kleding. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom leveren wij kleding die duurzaam en eerlijk gemaakt zijn. Keurmerken zoals GOTS, Oekotex, Fair Wear en Reach staan hier garant voor.

Onderstaand treft u een aantal links naar de websites van onze fabrikanten aan. Als u hierop klikt kunt u rechtstreeks de websites van deze fabrikanten bezoeken. Maak een notitie van uw keuze/keuzes en laat het ons weten.

Daar waar wij goede inkoop condities hebben bij de fabrikanten, kunnen wij tegen scherpe tarieven de kleding aan u leveren. De keuze qua kleding is enorm en daarom zijn wij er van overtuigd dat de juiste artikelen voorbij komen. mocht u er zelf niet meer uitkomen door de enorme keuze, dan helpen wij u graag verder. Samen komen we tot een passende oplossing!

Offerte aanvragen

StanleyStella

Duurzame kleding, zoals t-shirts, poloshirts, sweaters, hoodies, overhemden voor zowel dames, heren als kinderen. Een prachtige uitgebreide collectie, met een fantastisch draagcomfort, moderne pasvorm, in heel veel schitterende kleuren. Gemaakt van duurzame materialen zoals organic cotton, linnen, tencel en onder toezicht van Fair Wear Foundation gemaakt. Ook onbedrukt prachtig en eigentijds.

www.stanleystella.com

Cottover

Hart voor duurzaamheid dat is waar CottoVer voor staat. Een geheel nieuw product met een Fairtrade label van organic katoen. Een overzichtelijk assortiment van onder andere t-shirts, poloshirts, sweaters, hoodies en meer. Keuze uit 14 verschillende kleuren en een medium fit pasvorm. Voor zowel jong als oud meer dan een prima keuze!

www.cottover.com

Tricorp werkkleding

Tricorp

Werkkleding van prima kwaliteit, broeken, jassen, bodywarmers, high visibility kleding, maar ook t-shirts, poloshirts, fleece en sweaters. Gebruikte materialen zijn katoen, bamboe en polyester maar ook de versterkende vezels zoals cordura verlengen de levensduur en dragen zo bij aan duurzaamheid. De kleding wordt gemaakt onder toezicht van Fair Wear Foundation. Ook fraaie corporate kleding, zoals kostuums en shirts treft u in het assortiment van Tricorp aan.

www.tricorp.com

Adler kleding

Malfini

T-shirts en polo shirts. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en bij grotere aantallen werken we intensief v.w.b. het personaliseren samen met deze Tsjechische fabrikant.

T-shirts en poloshirts malfini

Bekijk hier alle producten

Chaud Devant

Horeca kleding zoals koksbuizen, broeken, schorten, sloven en dergelijke met een fijn draagcomfort. Keuze uit een lijn van biologisch katoen daar waar duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Ook zijn er de mogelijkheden om ecologische broeken, buizen, schorten en meer aan te schaffen. Een zeer compleet en betaalbaar assortiment.

www.chauddevant.com

Overige fabrikanten

Overige fabrikanten die we vertegenwoordigen zijn Alsico, Alsico produceert kwaliteitsvolle werkkleding voor de medische, zorg- en wellness sector, industrie en dienstverlenende sector. In een uitmuntende uitvoering en op een milieubewuste manier.

www.alsico.com/nl

Verder werken we graag samen met Continental, die de duurzame merken Continental, EarthPositive,  Salvage en Fairshare voert. Interessant is dat de Salvage collectie van Continental is gemaakt restafval. Zo wordt het snijverlies uit de productie van onze biologische katoenen kleding gebruikt om samen met gerecycled polyester nieuwe kleding te produceren.

www.continentalclothing.nl

ID Identity een Deense fabrikant van uitstekende kwaliteit promotionele- en bedrijfskleding.

www.id.dk

Werkkleding en dan in het bijzonder overalls kunnen wij u ook leveren. Orcon heeft een breed assortiment overalls. Design en pasvorm zijn daarbij perfect op elkaar afgestemd en waarbij iedere lijn, met ieder zijn specifieke functionaliteit en veiligheid waarborgt.

www.orconworkwear.nl

Daarnaast bieden wij ook de werkkleding lijn aan van ProJob. Een nieuwe betrouwbare kledingleverancier. Een uitgebreide collectie voor zowel dames als heren. Bekijk hieronder de collectie en maak uw keuze.

www.projob.nl

Voor een enorm divers compleet assortiment bedrijfskleding en accessoires vindt u ongetwijfeld uw keuze bij.

www.portwest/nl

Buiten deze selectie hebben wij uitstekende relaties met de meeste fabrikanten zodat we ook andere kleding aantrekkelijk kunnen aanbieden. Voor en met u bepalen we graag de beste optie.

Duurzaam kleding bedrukken borduren