Over ons

Slide Duurzaam kleding bedrukken Waarom kiezen voor Solidair? Wij bedrukken uw kleding op milieuvriendelijke wijze.

Over ons

Wij zijn alweer ruim 10 jaar gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoorde promotionele-en bedrijfskleding en dat blijft natuurlijk zo.

Onze prioriteit is het leveren van kleding van verantwoorde duurzame stoffen zoals organisch katoen, bamboe, gerecycled polyester, tencel, linnen, hennep etc.

Op onze site ook de aandacht voor kleding/werkkleding wat weliswaar polyester bevat, maar waar goede arbeidsomstandigheden eveneens een duurzame bijdrage levert. Gerecycled polyester doet hier en daar zijn intrede en dat zien we natuurlijk graag.

Met de geavanceerde digitale techniek (DTG, direct to garment techniek) die zeer gedetailleerd direct op textiel kan printen, kunnen wij u voorzien van uitstekend drukwerk. Onze flexibiliteit qua drukwerk is daarmee nog groter als voorheen. Wij bedrukken ook nog steeds met inkten op waterbasis.

Uw kleding of badtextiel borduren met onze geavanceerde Borduurstraat geeft een nog exclusievere uitstraling.

Naast deze technieken zijn wij ook in staat doormiddel van onze printer plotter, waarmee wij op basis van eco solvent inkten werken. Uw kleding te voorzien van drukwerk.

De keuze van onze verschillende druk technieken hangt ook af van welke materialen er in het kledingstuk verwerkt zijn. Indien een andere techniek daarom van belang is, ook om bijvoorbeeld kwaliteits- of economische redenen wellicht een betere optie zullen zijn, dan zullen wij u dat adviseren. Wij werken samen met gerenommeerde kledingfabrikanten en zijn daarom in staat u kleding te leveren die voldoen aan uw behoeftes. Uiteraard kunnen we ook onbedrukt kleding leveren.

Graag staan wij voor u klaar om voor een passende uitstraling te zorgen.

Onze pluspunten

  • Draagt bij aan uw M.V.O. doelstellingen
  • Is een collegiaal verlengstuk van uw bedrijf, denkt met u mee
  • Faire, transparante prijzen en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Is snel, flexibel en verzorgt ook enkele stuks voor u
Earth Positive
Chaud devant